نشست هم اندیشی قطعه سازان که به همت انجمن صنایع همگن قطعه سازان که روز یکشنبه ۱۰ تیر ماه برگزار شده با قرائت بیانیه پایانی به کار خود پایان داد.

متن این بیانیه به شرح ذیل است:

بیانیه

صنعت خودرو و قطعه سازی امروز در یکی از بحرانی ترین دوره خود قرار گرفته و از یک طرف تحریمهای ناجوانمردانه دشمنان قسم خورده کشور که بسیار هوشمندانه اصلی ترین بخش صنعت کشور را که در که در توسعه و دانش افروزی و همچنین اشتغال نقش اصای را بازی کرده در کنار دانش بنیان ترین نقطه توسعه کشور که همانا انرژی هسته ای کشور است قرار داده و هر گونه ارتباط و اتقال دانش فنی را در این حوزه نموده است و از طرف دیگر محدودیتهای داخلی و یا خود تحریمها که بر پیکره این صنعت کوفته است ،حالا در این برهه حساس تاریخی ما قطعه سازان بسان جهادگرانمیهن پرست و حافظان بزرگتریت بخش صنعتی کشوردر سنگر تولید و اشتغال خود را موظف به حفظ اشتغالو دانش فنی و نیز جذب حداکثری نیروی جوان و تحصیل کرده جامعه خود داشته و به دشمنان نظام و میهن کما فی سابق ثابت خواهد کرد ایرانی تسلیم ناپذیر،ایرانی پرتوان به حفظ میهن و صنعت خود ادامه خواهد داد .لذا بدیهی است این ماموریت صرفاً دوشادوش دولت و مجلس محترم میسر خواهد بود و همانطور که در مقطع جنگ تحمیلی دولت و ملت به منای واقعی در کنار هم توانستندکشور را از بحران های پیش رو سربلند بیرون آورند حال در این مقطع، امتحانی دیگرپیش روی این صنعت پیشتاز قرار دارد تا به جهانیان ثابت نماید هیچ قدرتی قادر به توقف قطار توسعهد صنعت قطعه سازی و خودرو سازی این کشور نخواهد بود. ما قطعه سازان سراسر کشور از وزارت محترم صنعت به نمایندگی از دولت محترم و متولی صنعت کشور در کنار مجلس محترم بعنوان قانونگذار دعوت نموده در کنار قطعه سازان کشور با لبیک به فرمان مقام معظم رهبری، در حمایت از تولید و خرید کالای ایرانی باتسهیل و اجرایی نمودن خواسته های این سربازان میهن در سنگر قطعه سازی کشور ما را در این راه یاری نموده تا تلاشهای ما در کنار ایشان منجر به حفظ صنعت خودرو نیز گردد.لذا از دولت و مجلس محترم قوای اجرایی و قانونگذار کشور خواستاریم با حمایت از خواسته های این صنعت تمام تلاش خود را در اجرایی نمودن آن معطوف سازند.

  1. بروزرسانی قیمت قطعات بر مبنای تورم و افزایش مواد اولیه(حداقل۴۰%)
  2. آزادسازی قیمت خودرو و حفظ قیمت دستوری جهت ایجاد رقابت آزاد و هرگونه انحصار
  3. تسهیل تخصیص ارز دولتی به مواد اولیه مورد نیاز این صنعت.
  4. کاهش دوره پرداخت خودروساز حداکثر یک ماهه.
  5. بازنگری مقررات گمرک در راستای تسهیل واردات مورد نیاز این صنعت به کمک انجمنهای مربوطه و خودروساز.
  6. ارائه تسهیلات بانکی با سود مناسب جهت کمک به تولید و جلوگیری از ورشکستگی.
  7. کاهش درصد مالیات قطعه سازان جهت جبران بخشی از زیانهای حاصله از تحریم.

بدیهی است خروج خانواده قطعه سازی و خودروسازی با اشتغال ببیش از یک میلیون بصورت مستقیم و سه میلیون غیر مستقیم تمام بانیان این امر را تاریخ ساز خواهد نمود.به امید ساخت ایررانی سربلند و سرافراز برای فرزندان و آیندگان خود.

 


لینک کوتاه : http://www.ismapa.com/?p=107
به اشتراک بگذارید:
نظرات کاربران :

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)

اطلاعیه ها

گزارش ارائه‌شده از سوی خودروسازان بزرگ کشور به بورس، نشان می‌دهد تولید تجمعی و هشت‌ماهه خودروهای سواری در بخش اصلی صنعت خودرو سرانجام پس از چند ماه رشد منفی شده است؛ با‌این‌حال، آمار منتشره از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت، حاکی از رشدی خفیف است.

معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت از ثبت یک میلیارد قطعه یدک خودرو با کد رهگیری و دارای ضمانت در یک سال گذشته خبر داد و گفت: تولید خودرو در دولت سیزدهم رشد داشته است.

مدیرکل دفتر صنایع خودروی وزارت صمت در خصوص تامین زیرساخت‌های خودروهای برقی گفت: بر اساس تکالیف قانون ساماندهی صنعت خودرو، سند راهبردی فناوری‌های نوین در صنعت خودروسازی با بهره گیری از توان نخبگان دانشگاهی و صنعتی کشور تهیه شده و برای انجام مراحل تصویب به کمیسیون تخصصی دفتر هیأت دولت ارجاع شده است.

عضو هیات مدیره انجمن صنایع همگن نیرومحرکه و قطعه سازان خودروی کشور گفت: تورم موجود در کشور در سال‌های اخیر موجب افزایش قیمت لوازم یدکی در بازار شده است و همین مساله سبب شده تا تمایل بالای صاحبان خودرو به سمت و سوی تعمیرات به‌جای تعویض قطعات را شاهد باشیم.

محمدرضا نجفی منش، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران در رابطه با اثر امضای تفاهمنامه تجارت آزاد با اوراسیا بر صنعت خودرو داخلی گفت: اگر صنعت خودرو ایران در نتیجه توسعه روابط تجاری با کشورهای دیگر به بازارهای بین المللی راه پیدا کند، دهان منتقدانی که هیچ اعتقادی به صنعت خودروسازی داخلی ندارند، بسته می‌شود .

معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت از برطرف شدن مشکلات ناشی از محدویت های ارزی برای واحدهای تولیدی پیشران به خصوص در حوزه ماشین آلات کشور خبر داد.

وزیر صمت در جدیدترین وعده تحول صنعت خودرو از حرکت به سمت خودروهای هوشمند پس از خودروهای برقی خبر داده است. وعده های جذاب همگام با پیشرفت بین المللی و حتی فراتر از آن بدون شک نمی تواند جای نقد داشته باشد و قطعا جای خوشحالی دارد که وزیری روی کار است که رویداد های روز جهان را می داند و یا به او گزارش می کنند و او نیز امیدوار است که همسو با علم روز جهان موجب پیشرفت صنعت خودرو ایران شود اما این وعده مشمول نقاط تاریک بسیاری است که بدون روشن شدن آن ها نمی توان امید به پرواز ناگهانی از وضعیت کنونی صنعت خودرو به سمت آرمان‌صنعت‌خودرو برقی و هوشمند را داشت.

مدیرکل صنایع خودرویی وزارت صمت، گفت: در سال جاری حدود ۷۴۲ هزار دستگاه خودروی سواری بصورت عبور مستقیم و کامل تولید شده که در مقایسه با ۶۲۱ هزار دستگاه تولید کامل مدت مشابه پارسال، رشد ۲۰درصد را نشان می دهد.

امیرحسین جلالی، عضو هیات رییسه انجمن صنایع همگن نیرومحرکه و قطعه سازان خودروی کشور معتقد است: دولت هیچ وقت تولیدکننده خوبی در هیچ کجای دنیا نبوده است.

در بازدیدی که رئیس مرکز مدیریت طرح‌های کلان و پیشران معاونت علمی ریاست‌جمهوری از شرکت ایران خودرو داشت، توافق‌نامه همکاری برای ایجاد دفتر طراحی خودروی برقی بین این مرکز و شرکت ایران خودرو منعقد شد.

رئیس هیات مدیره تعاونی تأمین نیاز قطعه‏‬ سازان کشور در یادداشتی به بررسی سیر تکوین صنعت خودروسازی در جهان پرداخت.

در حالی‌که بیش از پنج‌ماه از صدورمجوز ورود خودروهای کارکرده از سوی مجلس می‌گذرد ، اما هنوز آیین‌نامه‌ای در این خصوص ابلاغ نشده است. تامین ارز و ارائه خدمات پس از فروش دو مانع بزرگ در این زمینه است. در بسیاری از کشورها، نمایندگی خودروسازان به ارائه خدمات پس از فروش کارکرده‌ها می‌پردازند حال آنکه در ایران بعد از توقف واردات، بسیاری از نمایندگی‌ها منحل شده‌اند.

عضو هیات مدیره انجمن صنایع همگن نیرومحرکه و قطعه سازان خودروی کشور معتقد است که ریشه همه عیوب موجود در صنعت خودروسازی از جمله زیان انباشته خودروسازان و قیمت تمام شده تولیدات، به مشکل تصدی‌گری دولت بازمی‌گردد.

معاون صنایع حمل و نقل وزارت صنعت گفت: اگر بخواهیم به سمت بازار برقی‌سازی خودروها برویم باید بگویم این بازار ما است و اگر می‌خواهید این بازار را در اختیار شما قرار دهیم دیگر روش‌های سی‌کی‌دی و اس‌کی‌دی معنا ندارد و باید به طراحی مشترک فکر کرد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت که تا پایان سال زیرساخت های شارژ ٢٠٠ تا ٣٠٠ هزار تاکسی فراهم می شود.

عضو هیئت مدیره انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه سازان خودرو کشور گفت: با برداشته شدن بزرگترین شرط واردات خودروهای کارکرده و دست دوم که داشتن نمایندگی آن خودروها بود، سیاستگذاران صنعت خودرو در عمل قاچاق تجهیزات و لوازم یدکی این خودروها را توسعه و رونق می‌دهند.

درحالیکه ۸ ماه از سال جاری گذشته، مطالبات معوق قطعه سازان از خودروسازان همچنان به قوت پاربرجاست و بدعهدی خودروسازان در زمینه پرداخت مطالبات همچنان ادامه دارد.

رییس انجمن همگن نیرومحرکه و قطعه سازان خودروی کشور گفت: در صورتی که دولت دست از مدیریت خودروسازی و قیمت‌گذاری دستوری در این صنعت بردارد، ۹۰ درصد مسائل و مشکلات خودروسازی کشور حل و فصل خواهد شد.

رئیس کل بانک مرکزی از تامین یک میلیارد یورو ارز برای واردات خودروهای برقی خبر داد.

مطالبات قطعه‌سازان به‌قدری افزایش یافته که دیگر آن‌ها توان ادامه فعالیت ندارند. در این بین به‌رغم دستور وزیر صمت، خودروسازان هم اراده‌ای برای تسویه بدهی‌های خود ندارند. به نظر می‌رسد بحران زنجیره تأمین به تهدید جدید برای تولید خودرو در ایران تبدیل شده است.

رئیس انجمن صنعت موتورسیکلت ایران اعلام کرد: صنعت تولید موتورسیکلت در ایران هیچگونه تفاوتی با دنیا ندارد. علت هم این است که اداره استاندارد ایران نظارت جدی و دقیقی بر این صنعت دارد.

معاون صنایع حمل‌ونقل وزارت صمت از تداوم واردات خودرو‌های برقی حداکثر تا پایان سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت بعد از آن محصولات برقی داخلی تجاری‌سازی و عرضه می‌شوند.

کلیه حقوق سایت محفوظ است . استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
کلیه حقوق سایت برای انجمن صنایع همگن قطعه سازان کشور محفوظ است . استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است