- انجمن تخصصی صنایع همگن نیرو محرکه و قطعات خودرو - https://www.ismapa.com -

۳ خواسته روس‌ها از خودروسازان و قطعه‌سازان ایرانی چه بود؟

[1]

به گزارش انجمن صنایع همگن نیرومحرکه و قطعه سازان خودروی کشور، نشست هم‌اندیشی همکاری صنعت خودروی ایران و روسیه در روز جاری (چهارشنبه) به همت انجمن صنایع همگن نیرومحرکه و قطعه سازان خودروی کشور برگزار شد.
در ابتدای این جلسه، «ولادیمیر توفیمنکو» مشاور رئیس انستیتو نامی (Nami) روسیه گفت: دو کشور می‌توانند در زمینه تولید محصولات مشترک، اقدامات خوبی انجام دهند، اما همه چیز به تیراژ تولید بستگی دارد.
وی خواستار آن شد تا پتانسیل هر دو کشور برای تولید یک محصول با کیفیت بالا و قیمت پایین تجمیع شود.
وی در ادامه خواستار تبادل دانش در حوزه‌های پیشرو شد و گفت: ما آمادگی داریم تا به فوریت در خصوص قطعات پیشرفته و پلتفرم برای خودروهای اقتصادی اقدام جدیدی را آغاز کنیم و در این راستا نیازمند تجمیع نیروها هستیم.
توفیمنکو، موضوع سوم مد نظر این کشور در همکاری با ایران را صادرات قطعات خودرویی آماده شده از ایران به کارخانجات روسی و برعکس برشمرد.

[2]

وی تاکید کرد: اکنون میدان بسیار بزرگی برای همکاری های مشترک در صنعت خودرو و قطعه سازی بین دو کشور وجود دارد و باید دو طرف بتوانند از این فرصت به خوبی استفاده کنند.
مشاور رئیس انستیتو نامی همچنین بر لزوم تسریع در راه اندازی دفتری از سوی ایرانی ها در روسیه به منظور ارائه توانمندی های خود در این دو صنعت بزرگ تاکید کرد.
وی خاطرنشان کرد: انستیتو نامی می تواند در موارد مختلف به خصوص تست قطعات به شرکت های ایرانی کمک کند تا در لیست قطعه سازان روسی برای همکاری های مشترک قرار بگیرند.

همه چیز را در ایران سازمان دهی شده دیدم/ انجمن قطعه سازان همگن باتجربه است

توفیمنکو در ادامه اظهار داشت: همه اطلاعات لازم درخصوص فعالیت های دولتی و به ویژه مشوق ها و حمایت هایی که از شرکت های خارجی برای حضور در این کشور انجام می شود، با یک جست وجوی اینترنتی به سادگی در دسترس است.
وی گفت: سوبسیدها و حمایت های خوبی در این زمینه از سوی دولت روسیه برای شرکت های خارجی پیش بینی شده است و برنامه های مصوبی وجود دارد که از سرمایه گذاران خارجی حمایت می کند.
مشاور رییس انستیتو نامی تاکید کرد: آنچه در این چند روز حضور در ایران جالب توجه بود، سازماندهی شده بودن همه امور بود و شرکت ها و به ویژه انجمن صنایع همگن قطعه سازان را بسیار با تجربه دیدم. همچنین حضور همه رقبا در یک جو دوستانه به دور هم، نکته دیگری بود که در ایران دیدم و در این زمینه ما روس ها می توانیم از شما درس بگیریم.
وی تاکید کرد: به همه درخواست هایی که از سوی ایرانی ها به این انستیتو واصل شود، مشروط به اینکه سازماندهی شده باشد، پاسخ خواهیم داد و شرایط حمایتی برای همه یکسان خواهد بود.
توفیمنکو همچنین از همه شرکت های حاضر در این نشست، همچنین اعضای انجمن قطعه سازان همگن و دیگر مشوولان دعوت کرد تا در همایش تخصصی که هفته آینده در خصوص صنعت خودروسازی روسیه در شهر مسکو و توسط انستیتو نامی برگزار می شود، حضور یابند.
در این نشست «نیکولای اشمیت» معاون بازاریابی انستیتو نامی روسیه، دکتر “ادبی” مشاور وزارت صنعت، معدن و تجارت، نمایندگانی از وزارت امور خارجه، مرکز تحول و پیشرفت ریاست جمهوری، سازمان توسعه تجارت، همچنین اعضای هیات رییسه انجمن صنایع همگن نیرومحرکه قطعه‌سازان حضور داشتند.
برپایه این گزارش، با توجه به تدوین سند استراتژی ۲۰۳۵ روسیه، انستیتو نامی مامور اجرای این استراتژی در صنایع خودرو و قطعه‌سازی روسیه معرفی شد.
بر اساس این استراتژی و به دستور رییس‌جمهور روسیه، این کشور باید تا سال ۲۰۳۵ حداقل ۸۰ درصد نیاز خود به خودرو را از تولیدات این کشور تامین کرده و ۸۵ درصد خودروهای یاد شده باید داخلی‌سازی شود.
همچنین عنوان شد که انستیتو نامی مامور ایجاد و توسعه صنعت قطعه‌سازی در روسیه شده است تا به یافتن پاتنرها و همکارانی از ایران پرداخته و همچنین خطوط تولید قطعه را در این کشور توسعه دهد.

[3]